OVER ONS

Welkom bij Transport Slabbinck, waar traditie en moderniteit samenkomen!

Sinds de jaren ’50 is Transport Slabbinck een vertrouwde naam in transport. Als familiebedrijf, nu in de derde generatie, hebben we een sterke reputatie opgebouwd. Onze lange geschiedenis van betrouwbaarheid bewijzen we met klanten die al sinds het begin bij ons zijn. Jouw vertrouwen is onze prioriteit, en we zijn trots op onze geschiedenis van uitmuntende service.

 

Ons Team: Wij zijn een hecht team van 17 toegewijde professionals, die de kern vormen van Transport Slabbinck. Elk teamlid is een cruciaal onderdeel van onze succesverhaal. Wij geloven dat ons team ons grootste kapitaal is – mensen van onschatbare waarde die met passie en toewijding werken.

Onze Cultuur: Bij Transport Slabbinck heerst er een familiale sfeer. Deze cultuur van nauwe samenwerking en onderlinge steun is de basis van ons bedrijf en weerspiegelt zich in alles wat we doen.

Modern en Vooruitstrevend: We zijn absoluut modern, zowel in onze mentaliteit als in ons materiaal. We investeren voortdurend in de nieuwste technologie├źn en trainingsmethoden om ervoor te zorgen dat we voorop lopen in de industrie. Onze moderne aanpak zorgt ervoor dat we effici├źnt, snel en betrouwbaar zijn.

Onze Missie: Onze missie is simpel – uitmuntendheid in transport. Of het nu gaat om standaard transportopdrachten of complexe logistieke uitdagingen, we streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, elke keer weer.

Blik op de Toekomst: We kijken voortdurend vooruit, anticiperend op de behoeften van de markt en onze klanten. Onze geschiedenis is geworteld in traditie, maar onze blik is stevig gericht op de toekomst.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! We bespreken graag hoe we uw transportbehoeften kunnen ondersteunen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo: